Anders D.Thorsen
mangler jeg en ??

Bevaremeg vel for en kamp gutta våre tok oss med på i dag!!!!!!!

Et mix lag med 7 mann fra A-troppen og resten juniorspillere laget skikkelig problemer for et blasert EIK-lag som ikke har hatt tap så langt i år.
Når vi presterer på det nivået vi var i dag og leder mot 2.divisjonslaget Eik er det ikke underlig at gutta våre var ekstremt skuffet over at seieren glapp mot slutte.

Første omgang var meget god av Bryne gutta og vi burde nok ha ledet med minst et par mål. Heading i stolpen og skudd over fra kloss hold og ny heading i nettveggen sier sitt om sjansene. Direkte etter pause jevnet nok kampen seg noe ut, vi overtar mye etterhvert og etter ca 60' scorer Cato Hanssen. Vi leder 0-1 og helt fortjent!!
Ca 10 minutter senere får EIK utligningen noe enkelt... Vi slåss videre og på ny har vi et par skikkelig 100% sjanser som dessverre ikke gir resultat, og når det gjenstår tre minutter er tapet 2-1 en realitet. Også dette et noe enkelt mål dessverre.

Vi gjør en kjempejobb og kampen ligner i perioder kampen mot Lillestrøm i Tyrkia, vi var bare enda et hakk vassere. Når det er sagt må vi fremheve en lagkultur som ser ut til å vokse seg sterk, vi arbeider for hverandre oppmuntrer hverandre og har spilleglede til tusen og tilbake igjen!!!!
Nå skal vi ikke legge så stor vekt på resultatet, men fokusere på arbeidsoppgavene som vi utførte til punkt og prikk, supert!!!

Mine herrer, dette var svært bra og jeg gleder meg fortsatt til neste kamp!!!!!