søndag 6. mai 2012

Seriekamp Bryne - Vard Haugesund 2-1

Seriekamp onsdag 19:00 på Rosselandsbanen
Dagens seier betyr at juniorlaget fortsatt ikke har tapt en kamp så langt denne sesongen, kun avgitt poeng til Viking etter uavgjort resultat.

Laget: Michael
Joel(Seraphin fra 60.min), Marius V, Jarl Henning, Vetle(Gard fra 25.min)
Philip, Anders, Marcus(Dagfinn Nærland fra 65.min), Marius N(Ovar fra 46.min.)
Pål, Andreas(Frank fra 82.min)

Gult Kort:
Dagfinn, Marcus

Dommere:
Klarer seg bra

Lagledelsen er spent!

1.omgang ble svært vanskelig, Vard Haugesund var disiplinert i det defensive spillet, hadde alle mann på rett side, tette markeringer og ga oss ikke noe gratis.
Vi spiller ikke bra mot etablert forsvar, konsentrerer for mye inn mot midten, ballen går for sakte og oppspill er unøyaktig. Stort sett spill mellom 16 meterne og de få gangene ballen spretter innefor er det relativt tannløst fra begge lag.

2.omgang åpner noe friskere, Vard vil mer fremover på banen og det gir oss de rommene vi trenger, i tillegg til at vi er flinkere til å holde bredde og får fart på kula. Etter bare 11 minutter inn i omgangen scorer Andreas etter fin assist fra Joel. Det står 1-0 og klokka viser 56 minutter.

Vi får flere gode løp. Pål og Philip har på gang gode angrep som vi gjerne skulle sett i nota, men dessverre. Det samme har Seraphin litt senere i omgangen, men det vil seg ikke.

Vi styrer kampen og produserer rikelig med sjanser og endelig kommer mål nummer 2 etter 67 minutter, signert Jarl Henning med assist fra Andreas og det står 2-0.
Etter 80 minutter reduserer Vard Haugesund etter en duell i feltet, og Vard setter ballen i tomt mål. Kanskje litt enkelt...
Vi fortsetter å styre, kanskje litt lite taktiske mot slutten, men vi rir av stormløpet fra Vard ut i noe som ble ganske så lange tilleggsminutter.

Etter 94 minutter er dommeren fornøyd og blåser av kampen. Vard H derimot er IKKE fornøyd med flere dommeravgjørelser. Rett eller galt, dommeren har dømt og slik ble det.
Vi har de seneste sesonger vært vant med å vinne relativt komfortabelt mot Vard og ble kanskje noe overrasket i starten av denne kampen, men vi tar oss fint inn igjen og styrer det meste av begge omgangene.

Noen nye tilskuere i "alle" aldere vår også å se.............