Bryne Stadion, Aarbakkebanen tirsdag 7.august klokken 19:00,
treningskamp mot Moi A-lag.
Mange av våre gutter var ute i kamp mot Flekkefjord i går, noen er skadet og vi stiller derfor med et relativt ungt lag anført av dagens kaptein, Pål Aamodt.

Forberedelsene til våre unge trenere er det aldri noe å klage på!

Vi har også fått med en dyktig og teknisk bra kantspiller i Jan Gunnar Eide som ikke er dårligere enn at han scorer i debut kampen, det skal bli spennende å følge også Jan Gunnar utover høsten.

Kampen settes i gang og vi blir overkjørt i nøyaktig 2 minutter og Moi leder enkelt 0-1 etter 2'.
Herfra og inn har vi stort sett god kontroll på kampen, vi serverer riktignok Moi noen gratis sjanser som de heldigvis ikke benytter særlig godt.
Vårer keepere, Vu i 1. omgang og Vigre i 2.omgang gjorde jobben og holdt oss inne i kampen når vi slurver.

Ikke alle dommere vi møter gjennom sesongen holder den standard vi gjerne ønsker og det vet vi, derfor syns jeg det er svært beklagelig at våre spillere klarer å prate på seg gule kort helt unødvendig. På sikt vil denne type reaksjoner skade laget!!!

Gutta våre gjør en god kamp og gjennomfører elementene som Trener Even og Oddgeir la opp til på en tilfredsstillende måte. Vel blåst gutter!!

Våre mål kom slik og alle i andre omgang:
47' 1-1 Jan Gunnar Eide, Assist Simen Andresen
66' 2-1 Andreas Aarrestad Time, Assist Simen etter god forarbeid av Jan Gunnar.
89' 3-1 Astor Haaland dundrer inn ballen etter langt utspill fra Vigre, via Andreas.