Dommere: Klarer seg godt, blåser kanskje noe i overkant, men har god kontroll.

Frank svever høyt, men ikke scoring denne gangen

Noen må ha TV med alle plasser..................

Scoringer:
10' 0-1 SandnesUlf tar ledelsen etter tildelt straffe. En kraftfull og klokkeren straffetakling midt i 16-metern og S/U tar ledelsen 1-0 etter en god åpning for bortelaget.
75' 1-1 Truls slår en perfekt corner som Jarl Henning scorer på. Vi ser at det lysner og laget hever seg betydelig fra 1.omgang.
78' 2-1 ny Bryne scoring og kampen er snudd!!! Frank Scorer etter et fantastisk angrep med Philip som assist. Nyyydelig!!!

Vi er elendige i 1.omgang og våre gode trenere blåser ut litt konstruktiv kritikk i pausen og får laget til å begynne å virke.
Vi kommer oss betydelig og gutta begynner å jobbe, men vi har litt å gå på før hele laget er på høyden. Vårt toppnivå er mye høyere enn vi fikk vist i dag så her er det bare å arbeide videre.

Publikum følger trofast laget og i dag var det overraskende mange.