mandag 8. oktober 2012

Djerv 1919 - Bryne 0-3

Djervbanen 3.oktober 19:00, lett regn i perioder, fin temp og liten trekk langs banens lengderetning. Kunstgress.

Fakta:
Michael
Vetle, Rune, Jarl Henning, Nilsen
Dagfinn, Truls, Andreas, Anders
Frank, Philip

Bytter:
60’ Frank ut – Marcus inn
71’ Nilsen ut – Fredrik inn
75’ Philip ut – Ovar inn
85’ Andreas skadet – Nilsen inn

Kort
52’ gult kort på Nilsen etter kontant felling
56’ gult kort Dagfinn

1.omg.
3’ 0-1 scoring av Frank stusser/styrer inn etter en nydelig millimeterpresis langpasning fra Nilsen. Svært effektivt Brynelag

12’ 0-2 scoring av Philip, assist Frank, flere fantastiske veggspill og timet løp av angrepsrekka. Dette var kanonbra! Nesten hele angrepet som involverte flere spillere fra eget forsvar, gjennom midtbane og i mål på en berøring! Dette var et mønsterangrep som må gjenskapes!!!

28’ 0-3 Frank scorer på straffe etter å ha blitt felt, assist Michael på lang utspill
Fantastisk god 1.omgang, årsbeste kommenterte Even. Vi eier kampen!!
Alle er gode og det ser ut som alle spillerne storkoser seg på banen og det gjorde vi på linja også. En stor kamp av gutta i dag.

2.omg.
Djerv kjemper godt som forventet, det blir mye springing og jaging. Litt ukonsentrert i perioder, men vi spiller oss til mange gode muligheter uten tellende resultat. Dommertrioen som hadde stålkontroll i ca 60 minutter mister taket på kampen og det blir flere ”rare” avgjørelser mot slutten.

En svakere omgang preget av kamp om ballen, Djerv sender lange baller hele tiden og er lite spillende denne gangen. Flere gode muligheter til begge lag, men vi holder nullen og vinner fortjent 0-3

Fredrik har meddelt oss at han vil gi seg, dessverre..........

Rune hadde sin siste juniorkamp, nå venter "kniven". Lykke til Rune:))