Seriekamp Bryne - Hinna G19 3-1

Torsdag 19.april klokken 18:30
Rosselandsbanen
En fin kveld for fotball

Jammen vant vi igjen!! En særdeles ung tropp med flere hospitanter klarte seg glimrende i en noe "lurvete" kamp.

Dagens tropp:
Michael Vu
Vetle Salte(Frank Hole 65'), Gard S. Braut, Marius Vaaland(Ole Thomas Herrem 61'), Joel Bengo
Marcus Sikveland(Hans Undheim 49'), Philip A. Sæther, Andreas Aa. Time, Aron Espeland
Pål Aamodt(Marcus Lund 58'), Seraphin Kellerhals(Astor Håland 70').

Gule kort tildelt Bryne:
Marius Vaaland etter 4'
Marcus Sikveland etter 6'
Vetle Salte etter 62'

Målene kom som følger:
3' Andreas Aa. Time, assist Pål Aamodt
38' Hinna utligner
44' Andreas Aa. Time, assist Pål Aamodt
52' Andreas Aa. Time, assist Hans Undheim

Sluttresultat 3-1 til Bryne.

Kort om kampen:
Som vanlig klarer våre to dyktige trenere å gi spillerne den tillit og ro de trenger og fortjener for å kunne yte sitt aller beste i en noe uforutsigbar kamp mot Hinna, veldig god coaching!!!
Vi hørte at Hinna hadde et bra resultat i første kampen mot Vidar og var kanskje ikke helt sikker på at dette skulle gå veien, men gutta våre beviste at de var best i dag.
Kampen fortoner seg som litt rotete, men med fullt trøkk og masse arbeid. Even brukte en del energi fra sidelinja for å oppildne gutta såpass at de holdt seg på tå hev.
På tå hev var så absolutt dagens tre-mål scorer Andreas Aa.Time!! Sikker som banken foran mål, riktignok med god hjelp/assist fra lagkammerater. Vi gjør hverandre gode og det er svært gledelig.
I tillegg til målene hadde vi 3-4 100% sjanser, 2 stolpeskudd alene med keeper(Frank Hole og Marcus Lund og ett innlegg som Frank ikke klarte å styre i mål. Dette var en periode i slutten av kampen som det luktet både gull og grønne skoger, men det ville seg ikke.
Kampen tok seg opp litt i kvalitet mot slutten.
Totalt sett en grei forestilling på en noe lurvete dag som vi mestret bedre enn Hinna.
Kampen havner så absolutt ikke på ønskereprisens topp ti liste.
Til slutt må vi nok en gang berømme vårt trofaste publikum, vel blåst!!

Neste seriekamp er borte mot Viking på Vestbanen(v/ gamle Stavanger Stadion) onsdag 25.april klokken 20:00.