lørdag 9. juni 2012

3. Runde NM Bryne - Stord 3-0

Lørdag 9.juni, Bryne Stadion, Hovedbanen. Klokka nærmer seg 16:00 og forberedelsene er godt i gang foran årets hittil viktigste kamp. Trener teamet har over noe tid hatt denne kampen i tankene og forberedelser og laguttaket er gjennomtenkt. Vi har stor tro på laget selv om spenningen er til å ta å føle på.

Petter har gjort en glimrende jobb med drakter, frukt, drikke og tilrettelagt garderoben til fingerspissen. Undertegnede har gjort de siste forberedelser rundt banen, heist flagg, åpnet tribunen, satt om cornerflagg og levert kamptroppen til dagens dommer.
Anlegget og utstyret er klart, nå gjenstår den mentale forberedelsen av gutta.

Hele støtteapparatet er sammen med troppen i styrerommet, Even og Oddgeir gir sine siste innstrukser, terper på kampsituasjoner og maner til innsats. Vi får med oss en fantastisk video snutt om ikke å gi opp, men yte maksimalt for deg selv og laget. En sterk historie. Vi tror tenningsnivået er der det det skal være og gutta er klare.

Laget:
Fredrik
Marius Vaaland(Vetle 89'), Marius Nilsen(Jarl Henning 89'), Marius Lode, Rune
Philip(Ovar 82'), Dagfinn(Truls 66'), Anders, Frank(Simen 89')
Ole Thomas, Øyvind(Pål 74')
Michael Vu ble ikke benyttet i denne kampen, men er en solstråle på benken!

Kort: ingen til Bryne

Dommere: Hovedommer, Ole-Petter Grindheim meget bra, assistentdommerne klarte seg godt

1.omgang
Vi starter godt og etter kort tid har vi satt standarden for kampen. Stord får derimot kampens første sjanse etter bare 3 minutter, men ufarlig.
Vi trykker på og får frispark på ca 25-30 meter, Marius Lode fyrer kanonen og i stedet for et innlegg plasserer han ballen utagbart for keeper helt nede ved stolperoten og vi leder 1-0!!
Stord kommer på noen visitter på kontringer, men det blir ikke skikkelig farlig.
Vi er solide i dag, Mye godt snakk, tett press vi gir lite rom til Stord og vi skaper en hel del sjanser som dessverre ikke gir tellende resultat.
Mot slutten av omgangen blir det litt Hawaii, men vi er solide defensivt og omgangen ender 1-0.

2.omgang
Vi starter 2.omgang som vi sluttet første, gode løp og inisiativ offensivt og solifd bakover. Stord får sin første corner ette 50' uten at det gir resultat. De gangene Stord kommer på besøk blir de stort sett stoppet tidlig og det er relativt tannløst.

Litt ut i kampen mister vi litt av intensiteten og blir litt upresise, men det går heldigvis over og vi løfter oss igjen. Vi holder og har holdt et godt trykk stort sett gjennom hele kampen, men flere mål har det dessverre ikke blitt på tross av flere gode sjanser.
Etter 62' får Stord sin andre avslutning på mål, ufarlig.
På dødball etter 71' spill scorer Frank sikkert og vi øker til 2-0, flott legg og forarbeid av flere av gutta. Vi er i ekstase på benken!!!
Etter 81' er Frank frempå igjen og vi føler at seieren er vår på stillingen 3-0.
Vi fortsetter å skape sjanser og i det siste minuttet setter Simen ballen hårfint utenfor, bare nettveggen denne gangen.
Det hele ender fullt fortjent 3-0 til våre gutter!!!

En liten synsing på tampen.
Dette var en kamp som var svært viktig for laget og vi besto prøven, en fin fin innsats av hele laget. Keeper Vigre viser gamle takter og laget har god nytte av sweeper ferdighetene, den bakre firer gjorde en kanoninnsats, for anledningen forsterket med Marius Lode. Midtbanen jobbet godt defensivt og var kreative i oppspillene og til slutt gutta på topp gjorde jobben sin og ga oss 2 flotte scoringer(den siste kom fra midtstopper på frispark).
I min betraktning er selvsagt også resten av spillergruppa som er så gode at det er en reel konkurranse om plassene på dette laget. Samtlige spillere skal ha honnør for den innsatsen dere nedlegger på trening og i kamp.

Totalt sett en sterk lagseier som samtlige G19 Elite spillere kan være stolte av sammen med oss i støtteapparatet.
Styreleder til Bryne sa rette etter kampen:"dette var solid". Tror dere kan ta det som en annerkjennelse for en vel gjennomført kamp.

Trenerne gjør sine forberedelser med laget, det er mye som skal på plass...

Det er helt klart en veldig rolig og konsentrert gruppe som tar imot budskapet.

Oddgeir har et stort hjerte for gruppen og gir sine instrukser til spillerne

Fin innmarsj, en flott gjeng!!

Fair Play hilsen, en fin rutine

Publikum møtte opp fra både Stord og Bryne og teller ca 125 stykker totalt

Pause, litt frustrasjon for manglende mål, men både gutta og trenere er trygge på at dersom vi fortsetter dette spillet så kommer målene.