Lassa kunstgress onsdag 6.juni klokken 19:15

Gard, Vetle, Joel, Marius Vaaland(Jarl Henning 61')
Pål(Emil etter 45'), Sondre, Anders(Seraphin 61), Andreas
Simen(Aron 66'), Ovar

Kort: ingen til Bryne

Dommere: mye pirk, blåser kampen litt i stykker forbegge lag. Hart nok hatt bedre dager på jobben.

Hva skal vi si om denne forestillingen? Gutta forslo at vi ikke skulle skrive noe som helst, men der tar de feil. Vi lære også av motgang og da må vi kanskje også ta med oss et par skuffelser på veien.

1.omg
De første 20-25 minuttene av kampen var vi faktisk ikke så aller værst. Vi kommer til avslutninger, gode løp og Vigre har noen bra innvolveringer etter langt avbrekk. Kanskje ikke helt patent enda, men det kommer.
Fra ca 25' og ut omganger overtar vidar fullstendig og vi går til pause på stillingen 2-0 til Vidar.

2.omg
Dette ble en trist sak. Etter ca 5 minutter scorer Vidar mål nummer tre og de bare fortsetter. Samtlige mål så langt er på dødball, er vi ikke gode nok i disse situasjonene??
11-12 minutter ut i omgangen har vi en ørliten oppblomstring, men det blir med forsøket.
Vidar eier resten av kampen og er for dagen betydelig bedre enn oss og det hele ender 6-0 til Vidar.

Forbedringspotensial: Dårlig presisjon, unødige balltap, lite eller ingen snakking, velger vankelige løsninger og til tider helt håpløse løsninger, vi får uheldige returer som vi ikke er våkne på, store avstander mellom lagdeler, dårlig press, Vidar får komme rettvendt når de vil huff og huff.
Vi vet alle at dere kan bedre, men tenk over hva du kunne gjort annerledes for å hjelpe laget til en prestasjon dere kan være stolt av!
Dette var nesten det samme laget som møtte Viking.... Hva gjorde dere annerledes?

Vi får ta med oss de første 20-25 minuttene som var positive, vi fikk til våre ting og skapte sjanser, dessverre preger Vidars mål oss og kampen og vi får en tilnærmet kollektiv kollaps.
Uansett må vi innse at slik kamputviklingen ble så var Vidar for sterke for oss i dag. Vi må bare reise kjærringa og komme sterkere tilbake til returkampen.