søndag 3. juni 2012

Seriekamp Bryne - Djerv 1919 4-2

Djerv 1919 har aldri vært en enkel motstander for oss, så denne kampen ser vi frem til med en viss spenning. Vi stiller nok en gang med et bra lag så dette bør gå veien.
Bryne Stadion onsdag 30.mai klokken 19:00. Hadde det ikke vært for kalenderen ville enklete av oss trodd at det fortsatt var et snev av vinter i luften....... Banen er fin og gutta er så klare de kan bli.

Laget:
Michael
Joel(Gard 58'), Marius Nilsen, Jarl Henning, Vetle,
Ovar(Marcus 73'), Dagfinn, Anders, Andreas
Ole Thomas(Simen 34'), Philip(Sondre 45')

Kort:
Ingen til Bryne

Dommere:
Klarer seg godt.

1.omgang
Vi åpner kampen meget godt og etter bare 7 minutter legger Vetle et flott corner som Nilsen bare kan sette hode på og vi leder 1-0. Dette lover godt!!
Vi ble ikke lenge i paradis, bare tre minutter senere scorer Djerv et alt for enkelt mål, igjen!!! Hadde håpet å slippe å se sånne mål i nesten hver eneste kamp..... Vi gjør det vanskelog for oss selv når vi velger borte de enkle løsningene. Vi får en til midt i ansiktet som heller ikke er resultatet av gode valg og dermed svorer Djerv 1919 og tar ledelsen 1-2 etter 20'
Men et godt lag reiser seg og det gjør vi, bare 2 minutter senere altsåi det 22' scorer Andreas etter en kanon bra prestasjon av Aders i forkant og det står 2-2.
Etter en relativt svak periode har vi løtet oss og tar skikkelig tak i kampen igjen og det resulterer i nok en scoring, denne gang er det iogjen Anders som har forarbeidet og Jarl Henning scorer etter 38' og vi leder 3-2 til pause, men i de siste minuttene før pausen har Ovar og Simen vist oss godt kombinasjonsspill og avslutning som dessverre ikke gir tellende resultat.

2.omgang
I andre omgang kommer Djerv 1919 ut etter pause i et stort tempo og viljen er det lite å si på. Vi rir av stormen og etter dette tar vi godt tak i kampen og fører den stort sett til siste slutt.
Kampen blir til tider preget av unøyaktighet og noen helt håpløse avleveringer, men også flotte kombinasjoner, vending av spill og kortpasninger som sitter godt. Djerv kommer på sporadiske besøk, men det føles skjeldent skikkelig farlig.
I kampens 42' blir Andreas felt og tildeles straffe av kampen gode dommer. Vetle scorer sikkert fra krittmerket og det står 4-2, Djerv får en mann utvist.
I de siste minuttene er det ungdommen som brillierer. Kjempesjanse til Marcus etter godt forarbeid av Sondre, men dessverre ikke tellende resultat. Samme Sondre og Jarl Henning har også gode kombinasjoner på slutten.
Det hele ender med seier til oss 4-2 fullt fortjent!

I perioder en kamp med glød og innsats, andre perioder ser det ut som vi mister litt av konsentrasjonen og er litt på "ferie". Sterkt av laget å komme tilbake når vi ligger under, det står det respekt av.
Vi vinner fullt fortjent, men de to billige målene tidlig i kampen kunne vi ha klart oss uten.
Totalt sett, godt gjennomført!!

Opplading forran kampen i Styrerommet. Video og "den gode praten" fra trenerteamet