Lørdag 11.februar
Frøyland kunstgress klokken 14:30
Lett regn og 3 varmegrader
Hele troppen var med.

Undertegnede kom dessverre ikke før på tampen av første omgang og Flekkefjord ledet da med ett mål.
Guttene viser en flott vilje til å stå på og vinne baller, vi er kanskje noe lette i forhold til et "voksent" a-lag men vi gir lite gratis.
Trener Even og Oddgeir gir sine instruksjoner og endrer på posisjoner under byttene for å få best mulig trykk.

Andreas Aarrestad Time scoret etterhvert Brynes eneste mål og det satt fart i gutta og vi tok litt tak i kampen. Flekkefjord fikk et meget godt angrep som ble belønnet med ny scoring og de går opp til 2-1. Kampen svinger litt, vi blir flinkere bak og får flyttet laget frem på banen. Flere gode halvsjanser.
Flekkefjord får en svært enkel scoring mot slutten og det ender 3-1 i Flekkefjord favør.
Avslutningen ble ikke helt uten dramatikk da kampleder får en ball midt i ansiktet i det 44. minutt av andre omgang og velger litt uforståelig å blåse av kampen.....

Min mening er at gutta gjør manns jobb, tidlig i forberedelsene enda men det går fremover. Det er alltid vanskelig å møte motstandere som er både større rent fysisk, men også betydelig mer erfarne enn våre gutter.
Tror Even og Oddgeir har ting på gang med laget og etter en Tyrkiatur med real tembuilding tror jeg vi får se ett enda bedre og mer sammensveiset lag.