torsdag 23. februar 2012

Treningsleir Tyrkia, dag 6, 23.februar, treningskamp mot LSK.

Dette har vi virkelig gledet oss til, litt usikker på hvor laget vårt er i formkurven etter relativt mye påfyll de siste 4-5 dager. LSK hadde en god kamp mot Sturm Graz og vant hele 7-1 så det er med bange anelser vi i dag skal ta imot LSK. Gutta er forberedt og det er også vi i støtteapparatet.

Noen vær data: ca 20 grader i skyggen, skyfri himmel og sol, litt vind fra vest som ikke sjenerte nevneverdig, med andre ord fantastiske forhold for fotball!!

Dagens lag:
Fredrik Vigre – keeper
Vetle – Vaaland – Nilsen – Rune
Ovar – Dagfinn – Anders – Pål
Frank – Ole Thomas

Innbyttere: Joel kom inn for Anders – Gard – Seraphin – Jarl Henning for Pål – Michael – Aron – Astor for Dagfinn

Gule kort:
Marius N, Ovar og Rune
Denne kampen skal jeg ikke en gang prøve å gjengi, men bare gi noen høydepunkt.. Dette var en forestilling av de sjeldne, gutta våre viste hva uttrykket Jærsk Drivkraft står for. Vi har sjelden sett et lag som til de grader nekter motstander rom og oppspills muligheter, bryter foran midtbanen og er super aggressiv på gjenvinning og kontrer motstanderen i senk!!!
Lillestrøm er normalt en svært sterk motstander, det viste de også mot slutten av kampen, men vi sto i mot.
Jeg håper vi får se denne forestillingen igjen og igjen utover sesongen for dette var skikkelig morsomt.

Vi får ta noen data:
Vi hadde en stor mulighet allerede etter 2 minutter, men over, faktisk en dobbel 100%sjanse. Vi fører mesteparten av kampen og produserte sjanser i fleng, LSK var svært heldige at vi ikke puttet på 2-3 til av de mange 100% sjansene vi produserte.
1-0, 25’ Ovar gjør det meste av forarbeidet og Ole Thomas scorer.
2-0, 35’ Frispark fra ca 20 meter rett i mål – Rune
3-0, 37’ Vi bryter et oppspill, Ole Thomas er skikkelig våken og så er det mål..
3-1, 75’ Rot i eget forsvar
3-2, 84’ Mister markeringene og formasjonen

Even Trener hadde en svært meningsfull og viktig coaching i pausen, med fokus på alt det positive og laget som helhet og inkluderer også alle innbytterne som heiet frem gutta på banen, kom med positive tilrop og sto klar med vann når det var behov. En kanonflott ”tale” som gikk helt hjem hos gutta.
Vi entrer banen for andre omgang og går ut i 100 igjen og holder trykket godt til det gjenstår 15-20 minutter. Herfra og ut overtar LSK mye av spillet og fører store deler av denne perioden, bare avbrutt av våre sporadiske kontringer som var farlige nok..

Det hele ender med stor jubel, og svært fornøyd støtteapparat og resultatet 3-2 til våre karer. En heidundrende kamp!!!!
Kort oppsummert ser vi masse av det laget har terpet og trent på den siste uken i denne kampen, godt gjort gutter, dere er bare helt fantastisk.
Vi er skikkelig stolt av dere under treningsleiren og spesielt etter denne kampen!!!!
En stor takk fra oss alle for en stor opplevelse og en fin avslutning på årets treningsleir.