Fredrik Vigre for Michael Vu
Ole Thomas for Pål Aamodt
Vetle bytter med Marcus etter 60 min
Morten bytter med Ovar etter 60 min

Dommere: 3 Tyrkiske dommere. Generelt noe merkelig dømming men konsekvent, i perioder direkte svakt, men like dårlig begge veier. Ingen av lagene var imponert over standarden.

Spillermøte etter lunsj for å forberede kampen og gjøre noen taktiske vurderinger med hensyn til kamp på torsdag mot Lillestrøm og at alle ideelt sett skal få starte en kamp.
Anlegget vi spiller på krever et eget innlegg så det får komme senere.
1.omgang
Klare til kamp klokken 15:00 trodde vi, men det var nok mange av våre håpefulle som ikke var helt på merket i dag. I første omgang vil jeg fremheve Anders Hognestad og Pål Aamodt som de som tok tak i kampen som i perioder var direkte dårlig av Bryne guttene. Resultatet etter første omgang var tross alt 4-1 til våre karer uten at det er noe kvalitetsstempel. Mot slutten overtar vi mer og styre siste del av 1.omgang inn til pause.
Målscorere er Anders Hognestad med tre goaler og Seraphin med 1 mål.

Ellers var det gode assist av Vetle med corner på 2-1
Pål på 3-1 scoringen og Morten på 4-1, første målet tror vi at Anders får ta på egen kappe uten direkte assist etter mye klabb og babb i feltet.

Kort oppsummering av 1.omgang: vi er jevn over svake på det meste, vi er litt feige har dårlig kommunikasjon og svake i duellspill. Trener Even var slettes ikke fornøyd etter første omgang og det ble kommunisert til spillerne i pausen.

2.omgang
Vi starter omgangen med de bytter som var avtalt før kampen. Vi triller mye ball i bakre firer. etter hvert tar vi skikkelig tak i kampen og Skjetten har stort sett mer enn nok med å forsvare seg. Noe de gjorde med stort mot. Ole Thomas får gult kort. Laget spiller seg til masse flotte sjanser, men det gir ikke tellende resultat før etter 38 minutter ut i omgangen, men da kommer det også flere.
5-1 i 38’ Ole Thomas scorer – assist Marius Nilsen, 6-1 i 40’ Corner fra Ovar heads i mål av Marius Nilsen og 7-1 i 45’ straffe, Ovar ble felt og tar selv straffe.
Kampen ender 7-1 til våre gutter
En mye bedre omgang der vi er svært mye bedre på det meste. Skal noen trekkes frem i denne omgangen blir det Ole Thomas og Marius N som med god kommunikasjon, uredde og med godt engasjement fikk resten av laget med på det som ble en velfortjent 7-1 seier på en ganske rufsete dag.
Godt jobba gutter her er det veldig mye som bare kan bli mye bedre enn det som ble vist i dag.